Din clairvoyant i København

Clairvoyance er faktisk overordnet set kun en ting. Men det er hvordan disse evner bruges der er forskellige for clairvoyant til clairvoyant i København og i resten af Danmark. Nogle bruger deres evner til afdøde kontakt, kigge i fremtiden, se mønstre fra fortiden som påvirker nutiden, fortælle om kærlighed, arbejde og bolig osv. Jeg bruger primært mine evner til at gøre dig bevidst om at den måde du lever på (tænker , føler og handler på).

Book tid

Jeg bruger clairvoyance til at se dig

Denne form for clairvoyance gør at jeg også kan gøre dig bevidst om, hvordan du påvirker din mulighed for at være til stede og for at være i balance her i livet.

Du kan dermed også kalde mig for din sjæls advokat.

For at give dig et bedre indblik i hvordan du oplever clairvoyance, er du altid mere end velkommen til at optage clairvoyance sessionen på din telefon eller en anden enhed.
Som din clairvoyant i København går jeg meget højt op i at bruge de rigtige værktøjer og bruge mine evner på bedste vis, så du får den rigtige oplevelse og den mest stabile kontakt med dig selv.

Jeg er medlem af clairvoyant foreningen.

En clairvoyant i København med meget erfaring

Jeg synes det er vigtigt at vide hvilken slags clairvoyant man besøger, så man får det man gerne vil have. Som din clairvoyant i København og på Sjælland har jeg i mange år brugt tid på at fuldende mine evner til gavn for dig. Dette inkluderer en bred viden inden for verdens mange trosretninger og alternative metoder.

Jeg gør i dag meget brug af mine forskellige værktøjer som blandt andet indeholder: Buddhi, Sjælskontakt, Åndelig Portal, Anatomisk healing og meget mere. Klik her ‘Om’ hvis du har lyst til at læse mere om mig.

Har du brug for at booke en tid til clairvoyance, så kan du med fordel kontakte mig i dag enten på telefon: +45 7020 9035 eller sende mig en mail på mail@healerskolen.dk.

Jeg står klar til at modtage din henvendelse og booke dig ind med det samme!

Skriv til os

+45 27 20 85 44