GRATIS kapitlet “Indledning” fra bogen

Se shop

“Vejen til sindsro – spirituel psykologi”

Her kan du helt GRATIS downloade kapitlet “Indledning” fra bogen “Vejen til sindsro – spirituel psykologi” af Steen Kofoed.

Når ordren er godkendt, vil du kort efter modtage en mail med et link til kapitlet.

————————————————-

En bog af Steen Kofoed

Udgivet på forlaget Auretica

“Vejen til sindsro” er en vej ud af sindets labyrint, når vi har fortabt os i det, vi troede, vi var, og derfor er faret vild i et forsøg på at finde en vej.

”Vejen til sindsro” giver også forståelse for den spirituelle psykologi, der ligger bag, og at det handler om vores indre tilstand, og ikke mindst hvordan vi kan fare vild i sindets store rige.

Udover at fortælle om selve behandlingen sindsro, som Steen Kofoed udviklede og skabte i 1999, beskriver han sindet, dets opbygning og mekanismer. Steen Kofoed åbner for helt ny viden og bibringer ny forståelse af, hvordan vi selv kommer tilbage til os selv og til vores kerne af ro, samtidig med at du får helt konkrete redskaber og øvelser til at finde din egen ro.

Det er tydeligt, at bogens forfatter ved, hvad han taler om, da bogen bærer præg af, at det er praktisk erfaring blandet med Steen Kofoeds egen filosofiske rejse med inspiration fra den åndelige verden, der åbner op til helt ny viden omkring fx chakrasystemet samt nye redskaber til at skabe ro i sig selv og støtte andre på deres vej til større sindsro.

Skriv til os

+45 27 20 85 44