image-min

[custom-facebook-feed]

Jeg har, så længe jeg kan huske tilbage, evnet at følge mit hjerte og gøre, hvad der var rigtigt for mig i det Nu, der var.

Min rejse har siden, jeg blev født, ført mig frem til udfoldelsen af de evner, jeg i dag bruger på dels at undervise mennesker i at hjælpe andre og dels hjælpe mennesker med at genskabe balancen i sig selv igen.

Jeg håber at mine erfaringer og evner kan berige dig.

Steen Kofoed

Jeg er en klar healer og har ledt efter den bedste måde at hjælpe mennesker i hele mit liv.

knap-circleoflight002

Steen Kofoed er især kendt for

tv-programmerne ”Fornemmelse for mord”, ”Åndernes Magt”, ”Helbrederne” og ”Healing den sidste udvej”. Programmer han har medvirket i på grund af sine særlige evner.

healerskolen

Healerskolen blev grundlagt i 1989 og er et af de ældste uddannelsessteder indenfor healing i Danmark. Indtil nu har skolen uddannet over 1100 proffessionelle healere og clairvoyante. Over 45 % af eleverne arbejder idag proffessionelt med healing og/eller har skabt deres eget center i Norden.

buddhi

Buddhi har intet med trossystemet Buddhisme at gøre. Buddhi betyder intuition og er en energiteknik, der bevirker, at de enkelte psykiske organer/chakraer bliver renset indefra.

ming-bund-ny-new-min

Få et personligt healingsbillede og en clairvoyant besked af den kendte clairvoyante healer Steen Kofoed.

sindsro

I 1998 udviklede jeg denne behandlingsteknik og efterfølgende filosofien, som kan bruges til mennesker, der lider af alt for stor uro i deres sind. Lige fra tankemylder, stress, til en meget stor del af de psykiatrisk diagnoser, som er skabt af for stor aktivitet i sindet.

trance-healing-new

Er du allerede healer?
Vil du med på en eventyrlig rejse?

En rejse ind i dit eget sind og en rejse ud/op/hen til den åndelige verden og dens beboer.

spiritshop

Spiritshop er til for at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af gode, smukke varer med høj kvalitet. Jeg lægger vægt på, at alt, der sælges i Spiritshop, er varer, jeg selv ønsker at eje.

sunset-meditation-mudra

Steen Kofoed is the founder of Respondhealing® and is one of the most talented teachers in healing, psychic abilities and spiritual growth. Steen Kofoed have more than 30 years of experience working and teaching healing techniques.

Jeg gjorde dem glade

steen-min

Book time


    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Not readable? Change text. captcha txt
    0

    Start typing and press Enter to search