image-min

2 years ago

Sacro-Nexu

SACRO-NEXU
En historie der skal fortælles
Jeg sad en sen aften i skæret fra nogle stearinlys.
Jeg havde lige mediteret på indre ro og sad i en tilstand af salighed. Min krop og sind var fyldt med kærlighed og lys. Da jeg var ved at vende tilbage og åbnet forsigtigt mine øjne, bemærket jeg, at ude i min venstre side af mit synsfelt, at der stå en lille asiatisk udsende mand, rolig afventende på. at jeg skulle bemærke ham. Jeg hilset og han bukket stille i en hilsen til mig. Han gjorde sig tydligere og kom tættere på mig, omkring ham fornemmet jeg en glorie af renhed og visdom. Hans slidte og bleget mørkerøde klædedragt tydet på at han tilhørte en form for munkeorden. Jeg var nysgerrig og mit psykiske sanse apparat rakte ud efter ham, Hvem var han og hvad ville han?
Pludselig blev mit sind fyldt med smukke spirituelle symboler, der hver havde deres betydning og var en form for hellige nøgler. Han stemme talte til mig i mit indre og sagde:
"Du skal videregive disse symboler i form af smykker, så de kan være med til at løfte og åbne. Vi ønsker at henvende os på en lidt stærkere og kraftigere måde, end vi allerede gør. Vi ønsker at skabe en hellig forbindelse. Hver form betyder noget og i hver symbol er der i lagt en vibration og en helliggørelse."
Han forsatte med at tale:
"Jeg vil være med jer begge, i skabelsen af disse smykker. Du skal henvende dig til "Pompus", da han vil hjælpe dig og være med til at virkeliggøre disse smykker." Han forsatte: "Vi vil gøre ham klar, på en anden måde end med dig. Han er håndværker og kunstner og som sådan, er han ikke bevidst åben for direkte henvendelse fra sådan nogle væsner som mig."
Jeg spurgte: "Hvem er vi og hvem er Pompus og hvor kan jeg finde ham?"
"Vi er en gruppe åndelige væsner der har forskellige funktioner men overordnet set, så arbejder vi sammen på at hjælpe mennesker på jorden, med at komme i balance og genfinde deres spiritualitet.
Pompus har du allerede kontakt til, via Jannie, som er hans hustru": sluttede han.
Inden han helt forsvandt sagde han:
"Hvert et smykke er en hellig forbindelse og det skal I kalde det: SACRO-NEXU"
Jeg kunne godt huske Janni og fandt hendes mand Erik som rigtigt nok både var Guldsmed og også hed Pompus. Jeg skrev til ham om at vi skulle mødes. Vores møde var en glædesfest, da han bare sagde: "Ja, lad os komme i gang". De havde som de havde lovet, allerede arbejdet med ham.
Nu er vi her og klar til at byde dig velkommen
Steen Kofoed
... See MoreSee Less

View on Facebook

Jeg har, så længe jeg kan huske tilbage, evnet at følge mit hjerte og gøre, hvad der var rigtigt for mig i det Nu, der var.

Min rejse har siden, jeg blev født, ført mig frem til udfoldelsen af de evner, jeg i dag bruger på dels at undervise mennesker i at hjælpe andre og dels hjælpe mennesker med at genskabe balancen i sig selv igen.

Jeg håber at mine erfaringer og evner kan berige dig.

Steen Kofoed

Jeg er en klar healer og har ledt efter den bedste måde at hjælpe mennesker i hele mit liv.

knap-circleoflight002

Steen Kofoed er især kendt for

tv-programmerne ”Fornemmelse for mord”, ”Åndernes Magt”, ”Helbrederne” og ”Healing den sidste udvej”. Programmer han har medvirket i på grund af sine særlige evner.

healerskolen

Healerskolen blev grundlagt i 1989 og er et af de ældste uddannelsessteder indenfor healing i Danmark. Indtil nu har skolen uddannet over 1100 proffessionelle healere og clairvoyante. Over 45 % af eleverne arbejder idag proffessionelt med healing og/eller har skabt deres eget center i Norden.

buddhi

Buddhi har intet med trossystemet Buddhisme at gøre. Buddhi betyder intuition og er en energiteknik, der bevirker, at de enkelte psykiske organer/chakraer bliver renset indefra.

ming-bund-ny-new-min

Få et personligt healingsbillede og en clairvoyant besked af den kendte clairvoyante healer Steen Kofoed.

sindsro

I 1998 udviklede jeg denne behandlingsteknik og efterfølgende filosofien, som kan bruges til mennesker, der lider af alt for stor uro i deres sind. Lige fra tankemylder, stress, til en meget stor del af de psykiatrisk diagnoser, som er skabt af for stor aktivitet i sindet.

trance-healing-new

Er du allerede healer?
Vil du med på en eventyrlig rejse?

En rejse ind i dit eget sind og en rejse ud/op/hen til den åndelige verden og dens beboer.

spiritshop

Spiritshop er til for at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af gode, smukke varer med høj kvalitet. Jeg lægger vægt på, at alt, der sælges i Spiritshop, er varer, jeg selv ønsker at eje.

sunset-meditation-mudra

Steen Kofoed is the founder of Respondhealing® and is one of the most talented teachers in healing, psychic abilities and spiritual growth. Steen Kofoed have more than 30 years of experience working and teaching healing techniques.

Jeg gjorde dem glade

steen-min

Book time


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search