CHAKRA

Plakat af Steen Kofoed
Størrelse: 50 x 70 cm
En enkel æstetisk version – Trykt på 150 g papir

Pris kun kr. 148,75,- + forsendelse

Bemærk venligst at “vandmærket” STEEN KOFOED DK ikke er trykt på plakaten, men er sat på for at undgå kopiering.

148,75 kr.

245 på lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Bemærk venligst at “vandmærket” STEEN KOFOED DK ikke er trykt på plakaten, men er sat på for at undgå kopiering.

Af Steen Kofoed
Størrelse: 50 x 70 cm
En enkel æstetisk version – Trykt på 150 g papir

CHAKRA
En enkel æstetisk illustration over chakraerne og menneskets spirituelle opbygning. De 7 chakraer præsenteres med hver deres farve og den spirituelle evne og psykiske egenskab, som det enkelte chakra repræsenterer.
En enkel og æstetisk plakat, der giver et godt overblik over de 7 chakraer. Plakaten fungerer som en flot udsmykning i sig selv og kan kombineres med ”MENNESKETS SPIRITUELLE OPBYGNING- PLAKAT”, der uddyber chakraerne og veje til selvhealing.

SPAR over kr. 100,-
Ved køb af begge plakater får du den anden for kun kr. 100,- ekstra
2 plakater sendt direkte til dig for kun kr. 298.75,- inkl. fragt. SPAR over kr. 100,-
Bestil her!

—————-
OM SKABEREN AF PLAKATERNE:
Plakaterne er skabt af den anerkendte clairvoyant og healer Steen Kofoed, der i 30 år har arbejdet professionelt med alternativ behandling og kontakt med den åndelige verden ved hjælp af healing og clairvoyance. Steen Kofoed er især kendt for tv-programmerne ”Fornemmelse for mord”, ”Åndernes Magt”, ”Helbrederne” og ”Healing den sidste udvej”. Udover 1 til 1 sessioner med klienter uddanner Steen Kofoed desuden professionelle clairvoyante healere på Healerskolen, underviser i personlig udvikling på uddannelsen Buddhi, og er skaberen af behandlingsteknikker som Respondhealing, Rodbehandling, Sindsro m.m. Igennem sit 30-års virke har Steen Kofoed skrevet 8 bøger om forskellige spirituelle emner med afsæt i menneskets krop, sind og sjæl. Han har afholdt et hav af foredrag og kurser og udgivet flere meditations-cd’er og videoer.

Skriv til os

+45 27 20 85 44