Artikler/Blog

Healing – et af verdens ældste erhverv

Spørgsmålet om, hvad healing i grunden er, er mere aktuelt nu end nogensinde før. For hvad er healing, sådan rigtigt inde bagved? Og er det noget, vi kan forstå med vores intellekt og sætte ord på, så andre kan forstå det?

Djævlen lever

Myten figuren, djævlen lever i bedste velgående, dog ikke som et fysisk væsen eller skikkelse, men som et princip inden i ethvert levende væsen. Djævleprincippet, som eksisterer i alle væsner, skaber en følelse af umættelighed i bevidstheden.

Lysarbejder

Højt oppe mellem de sneklædte bjerge, gemt inde mellem nogle klippefremspring, ligger der en hule. I hulen sidder der en oplyst tibetansk lama i en næsten evig kontakt med lyset, kun afbrudt af sparsomme måltider og varm the.

Spirituelt FIX

Det hurtige spirituelle fix kalder på rigtig mange mennesker, total uvidende om de katastrofale følger, som fixet kan bevirke. Det virker som om, at rigtig mange mennesker bare tager på et kursus, bliver indviet, hvad det så end er,

Selvhealing

Dybt i os mennesker er der en følelse af skyld, som tyngder os og derfor prøver vi på at give andre skylden, eller ”noget” skylden for at vi har det, som vi har det. Det er vores forældre, vores opvækst, vores ægtefælle,

Sindsro virker

Vi har længe ønsket videnskabeligt at undersøge hvad sindsrobehandlingen kan og hvad den ikke kan. Vi har været meget tæt på at kunne starte et videnskabeligt forsøg, i samarbejde med bl.a. hjerneforsker fra Rigshospitalet

Vender ånderne tilbage?

Der er reelt kun to muligheder for at ånderne vender tilbage og det enten ved at de inkarner igen eller ved, at de igen retter deres opmærksomhed mod nogle af de mennesker som de ønsker at give deres støtte og kærlighed.

Universel selvhealing

Filosofien bag Universel Selvhealing
Fra dine chakraer/centre er der en direkte forbindelse til ”Universet” (kan opleves som et langt rør). Via denne forbindelse er du i en konstant dialog med 100% balance og harmoni.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search