CHAKRA

kr. 148,75

Plakat af Steen Kofoed
Størrelse: 50 x 70 cm
En enkel æstetisk version – Trykt på 150 g papir

Pris kun kr. 148,75,- + forsendelse

Bemærk venligst at “vandmærket” STEEN KOFOED DK ikke er trykt på plakaten, men er sat på for at undgå kopiering.

245 på lager

Beskrivelse

Bemærk venligst at “vandmærket” STEEN KOFOED DK ikke er trykt på plakaten, men er sat på for at undgå kopiering.

Af Steen Kofoed
Størrelse: 50 x 70 cm
En enkel æstetisk version – Trykt på 150 g papir

CHAKRA
En enkel æstetisk illustration over chakraerne og menneskets spirituelle opbygning. De 7 chakraer præsenteres med hver deres farve og den spirituelle evne og psykiske egenskab, som det enkelte chakra repræsenterer.
En enkel og æstetisk plakat, der giver et godt overblik over de 7 chakraer. Plakaten fungerer som en flot udsmykning i sig selv og kan kombineres med ”MENNESKETS SPIRITUELLE OPBYGNING- PLAKAT”, der uddyber chakraerne og veje til selvhealing.

SPAR over kr. 100,-
Ved køb af begge plakater får du den anden for kun kr. 100,- ekstra
2 plakater sendt direkte til dig for kun kr. 298.75,- inkl. fragt. SPAR over kr. 100,-
Bestil her!

—————-
OM SKABEREN AF PLAKATERNE:
Plakaterne er skabt af den anerkendte clairvoyant og healer Steen Kofoed, der i 30 år har arbejdet professionelt med alternativ behandling og kontakt med den åndelige verden ved hjælp af healing og clairvoyance. Steen Kofoed er især kendt for tv-programmerne ”Fornemmelse for mord”, ”Åndernes Magt”, ”Helbrederne” og ”Healing den sidste udvej”. Udover 1 til 1 sessioner med klienter uddanner Steen Kofoed desuden professionelle clairvoyante healere på Healerskolen, underviser i personlig udvikling på uddannelsen Buddhi, og er skaberen af behandlingsteknikker som Respondhealing, Rodbehandling, Sindsro m.m. Igennem sit 30-års virke har Steen Kofoed skrevet 8 bøger om forskellige spirituelle emner med afsæt i menneskets krop, sind og sjæl. Han har afholdt et hav af foredrag og kurser og udgivet flere meditations-cd’er og videoer.

Du kunne også være interesseret i...