2024 Godt nytår

Uanset hvor vi kigger hen, så ser vi lidelse og hvis vi ikke helt vil kigge, så brøler modernatur og påkalder sig sin opmærksomhed. Jeg er måske naiv og tænker at der er noget der vil fortælle os noget. Dette noget er ligeglad med hvad det kaldes. En ukendt prøver at sige noget til os.

Jeg tror at beskeden er, at jeg skal stoppe op og mærke de indre bevægelser der er i mig og mærke hvad der er brug for. Hvad er vigtigt?

Og vigtigst af alt – handle derefter.

Det som kan gøre det svært at handle – manifester (tanke-ord og handling) er at vi er alle mere eller mindre er uvidende om vores egen magt og hvem vi er. Denne uvidenhed skaber den angst som forhindre, stopper os i at gøre(manifester) det vi finder rigtigt, da vi endnu ikke har forstået hvor magtfulde vi er.

Jeg tænker at lidelserne vil tage til, indtil vi helt er mætte og lytter til os selv. Dette er ingen trussel – men en naturlig proces for vækst.

Jeg vil jo gerne stoppe lidelsen (krige, sult, undertrykkelse, diskriminination m.m.) og glemmer at det er min egen lidelse jeg ser og mærker.

Det ville nu være nemt at sige sikken noget pjat, hvad har krigen og alt det ydre med mig at gøre?

Svaret er at den lidelse du mærker i dig, skaber en lyst – en bevægelse om at gøre noget. Det bliver lidt teknisk….. Den mængde lidelse jeg har gemt i mig, tiltrækker en ydre manifestation, så jeg kan se den – mærke den. Oplevelsen er min. Ønsker jeg fred, så må jeg skabe fred i mig – i ord og handling. Dette vil gøre “billedet af krigen” svagere (indre og ydre)……og energi vil kunne forvandle sig. Krigen forsvinder.

Vi gør alle det bedste vi kan hvorfra vi hver især står – intet forkert eller rigtigt.

Din magt er din manifestation  – GØR- vis dig selv, det du gerne vil.

Uanset hvad du gør eller ikke gør, som man siger, så er alt en manifestation. At sparke til bolden er en energi, undlade at sparke er en anden energi – begge er en manifestation.

Mit ønske er at du må erkende hvem du er og være kærlig overfor dig selv, når du kigger baglæns og ser hvor du kunne havde handlet. Og det er jo netop det. Du kunne ikke havde handlet anderledes dengang. Du var præcis på toppen af din udvikling. Ligesom nu. Mit ønske er at du tilgiver dig selv.

Godt nytår -nytnu

Steen Kofoed

 

Du kan stadigvæk nå at komme med – der er få pladser tilbage på Healerskolens uddannelse og Buddhi.

  • Healerskolens uddannelse
  • Træning i åndelig kontakt og udvikling af clairvoyante evner
  • 8 weekender.
  • Starter igen d. 3. Februar 2024

 

  • Buddhi
  • Rejsen mod dit sande jeg.
  • Dyb spirituel udvikling.
  • 8 weekender.
  • Starter igen d. 27. Januar 2024
  • spar kr. 5000,-
Skriv til os

+45 27 20 85 44