Bøger

Se shop

 

Bøger

2. oplag – med ny forside og nyt layout, så bogen er blevet mere læsevenlig og lækker. Indholdet er det samme.

Af Steen Kofoed
Udgivet på forlaget Auretica

“Vejen til sindsro” er en vej ud af sindets labyrint, når vi har fortabt os i det, vi troede, vi var, og derfor er faret vild i et forsøg på at finde en vej.
”Vejen til sindsro” giver også forståelse for den spirituelle psykologi, der ligger bag, og at det handler om vores indre tilstand, og ikke mindst hvordan vi kan fare vild i sindets store rige. Udover at fortælle om selve behandlingen sindsro, som Steen Kofoed udviklede og skabte i 1999, beskriver han sindet, dets opbygning og mekanismer.

Steen Kofoed åbner for helt ny viden og bibringer ny forståelse af, hvordan vi selv kommer tilbage til os selv og til vores kerne af ro, samtidig med at du får helt konkrete redskaber og øvelser til at finde din egen ro. Det er tydeligt, at bogens forfatter ved, hvad han taler om, da bogen bærer præg af, at det er praktisk erfaring blandet med Steen Kofoeds egen filosofiske rejse med inspiration fra den åndelige verden, der åbner op til helt ny viden omkring fx chakrasystemet samt nye redskaber til at skabe ro i sig selv og støtte andre på deres vej til større sindsro.

Af Steen Kofoed
Udgivet på forlaget Auretica
152 sider

Velkommen til bogen, der kan forvandle dit liv for altid. Gennem ny indsigt, mentale redskaber og træning kan du ændre dit liv ved bl.a. at give slip på gamle (u)vaner og afhængighed af enhver art.

Følg den spirituelle kur i 38 dage og…
• Forvandl dit liv.
• Find dine sande behov.
• Vind dig selv tilbage.
• Og spar rigtig mange penge.

Kort og godt:
Fjern dine falske behov og bliv herre i eget hus.

Bogen indeholder:
– Kuren nemt beskrevet, så den er lige til at gå til trin for trin.
– Dagbogssider til dine egne notater i løbet af kuren.

Af Steen Kofoed

LIDELSENS FORMÅL er en kærlighedserklæring til livet, til Gud og til dig.

På sin rejse i Indien skriver Steen Kofoed, spirituel underviser og healer, LIDELSENS FORMÅL, og skaber dermed en inspirerende og vejledende bog til alle der lider. LIDELSENS FORMÅL giver dig en grundig introduktion til den spirituelle verden, og du vil blive indviet i principper som karma, reinkarnation og lige tiltrækker lige. Du vil erfare at Gud findes, og at Gud findes i dig. Steen Kofoed skriver hjerteligt og letforståeligt om ellers svære emner, og gør det med en så stor visdom, at du vil opnå en dybere indsigt i lidelsen og også en vej ud af den.
I bogen LIDELSENS FORMÅL får du redskabet til at ændre din skæbne.

Af Steen Kofoed og Steen Krarup
Udgivet af Aschehougs forlag
176 sider

Succes bogen har solgt mere end 30.000 trykte ekspl. alene i Danmark.
Sjælens univers giver dig bl.a. svar på: Hvad en aura, et astrallegeme og et energicenter er, og hvordan de fungerer. Kan man selv få kontakt med ånder? Bør man gøre det? Og hvad er et spøgelse egentlig? De seneste år er interessen for de overnaturlige emner steget kolossalt, men alt det, der virker mystisk, hænger ganske logisk sammen.

Forfatterne, der blandt andet er kendt for tv-serierne ”Åndernes magt” og ”Fornemmelse for mord”, giver her deres personlige bud på, hvordan menneskets krop, psyke og sjæl eksisterer i et evigt og kærligt samspil med resten af universet. På overskuelig, men også grænseoverskridende, vis fortæller de om deres mangeårige erfaringer inden for healing, clairvoyance, kontakt med ånder og andre mystiske oplevelser. Og en ting er sikkert, dine nuværende overbevisninger om livets spiritualitet vil blive sat på prøve, da du vil blive præsenteret for et ”helt nede på jorden” verdensbillede, der er fyldt med kærlighed.

Af Steen Kofoed
120 sider, 14 x 14 cm

Healerskolens forlag

Manualen er en hjælp til dig, der ønsker fred, og som samtidig ønsker at aktivere dit indre lys.
Højre eller venstre – hvilken vej skal du gå i dit liv? Manual for sjælen er et kompas, som altid peger mod dit eget indre lys, uanset hvor du står henne i dit liv. Manualen giver dig svar. Inden du slår op i bogen, skal du beslutte dig for hvilken side af bogen dit svar står på – den højre eller den venstre side, af dit opslag. Imens du tænker over, hvad du ønsker svar på eller belyst i dit liv, lader du dine fingre køre hen over kanten af siderne og lader fingrene selv åbne manualen der, hvor de synes, det skal være – læs teksten og genfind dig selv.

Manualen er en smuk bog, som er en form for opslagsbog for sjælen. Den er fundet i forfatterens bevidsthed, og efter en del overvejelser blev den skrevet ned og givet videre, fordi manualen selv svarer på spørgsmålet om, hvad der skulle ske med den:

”At modtage er naturligt, at give det videre til andre er den største kærlighed…”

Eksempler på de mere end 100 svar fra manualen:
· Enhver flugt er bare en udskydelse af et uundgåeligt møde
· Den, der leder efter ydre svar, ender med at fare vild
· GIV for at glæde
· Sandheden kan kun opleves fra dit hjerte
· Gør dig modtagelig, så du kan modtage den hjælp, der er til dig
· Udvikling er finpudsning af egoet – afvikling af egoet er vejen
· Alt, der kan udvikle sig, er perfekt

Af Tove og Steen Kofoed
Udgivet af forlaget Documentas
176 sider

Bogen: “Mellem døden og livet” er bl.a. en rejsebog, der beskriver det, der sker for alle mennesker, når vi dør – fra det sidste suk til det første skrig. Denne mellemtilstand fra vi dør, til vi atter inkarnerer i en fysisk krop bliver fortalt af velvillige sjæle til Tove og Steen Kofoed på en spændende, medrivende og relevant måde. Bogen skildrer dødens mange stadier: Bevægelsen frem til paradistilstanden og de spændende processer, der sker, når sjælen igen bliver tilknyttet en celledeling, en fosterudvikling, en ny barnekrop og helt frem til fødslen.

Udover selve rejsebeskrivelserne præsenteres åndsvidenskabelige teorier bag reinkarnation, herunder bl.a.: karma, affinitet, åndelige væsener, engle m.m. Ligesom Tove og Steen giver gode råd til, hvordan efterladte kan hjælpe forvirrede sjæle til at forstå, at de er døde, og til hvordan afdøde kan lære at slippe afhængigheden af det jordiske liv. Tove og Steen Kofoed har sammenlagt i over 40 år arbejdet med at kommunikere med den åndelige verdens mange forskellige planer og dets beboere. De har tidligere sammen skrevet bogen ”Livet i døden”, der beskriver tre åndelige væseners dødsproces (fra døden og frem til paradistilstanden). Men efter sidste punktum i ”Livet i døden” oplevede de, at den åndelige verden bad om, at den videre rejse fra paradistilstanden til fødslen også skulle beskrives. Derfor har de nu i bogen: ”Mellem døden og livet” samlet de redigerede rejsebeskrivelser fra ovennævnte bog med beskrivelser af den videre rejse mod det fysiske liv. En bog omhandlende menneskesjæles rejse fra sidste suk til første skrig.

Af Tove og Steen Kofoed
24 sider

Hæftet ”Psykisk førstehjælpskasse til børn” giver forældre og andre voksne mulighed for på en enkel og positiv måde at hjælpe børn med bl.a. stor sensitivitet, frygt, hyperaktivitet eller manglende tilstedeværelse – bare for at nævne nogle af de tilstande, som hæftets små øvelser har en god indvirkning på. Vi kender alle et eller flere børn, der har det svært enten i skolen, med kammeraterne eller i det hele taget i livet. Og det gør ondt – især hvis vi kun magtesløst kan se på, trods vores kærlighed og forsøg på at hjælpe. Og afmagt er den værste følelse, der findes.

Med hæftet ”Psykisk førstehjælpskasse til børn” får man mulighed for selv at gøre noget i respekt for det enkelte barn. Hæftets syv forskellige øvelser er enkle og lige til at gå til. De er specielt designet, så de opfylder flere formål på én gang og er samtidig meget effektfulde i al deres enkelhed. Hæftet indledes med en kort forklaring om forfatternes verdensbillede – ikke at det er nødvendigt at have den samme for at bruge øvelserne, men for at læseren kan få et forståelsesgrundlag. Derefter en beskrivelse af, hvordan man kan udføre øvelserne med barnet, og til sidst selve øvelserne. Ved hver øvelse står der, hvad den kan bruges til, hvordan, hvor længe, hvad man skal være opmærksom på og evt. kan supplere øvelsen med.

Skriv til os

+45 27 20 85 44