Sindsro

I 1998 udviklede jeg denne behandlingsteknik og efterfølgende filosofien, der ligger til grund for ”Sindsro”, som er meget effektiv til behandling af mennesker, der lider af alt for meget uro i deres sind. Sindsro-behandlingen har vist sig meget effektiv til at afhjælpe alt lige fra stress, søvnløshed, tankemylder og en stor del af de psykiatriske diagnoser, der netop er opstået af for meget aktivitet i sindet. Sindsro-behandlingen er lige så effektiv, som den er enkel.

Sindsrobehandlingens grundformål er at aktivere modtagerens egen iboende indre ro. Den eneste ”bivirkning” er, at modtageren kommer dybere i kontakt med sig selv. Dét der gør Sindsrobehandlingen så effektiv er, at den ikke kræver noget af modtageren. Alt efter omfanget af ”kaoset”i sindet, gentager man Sindsrobehandlingen til den ønskede indre ro indfinder sig.

Få en forsmag på hvad Sindsro er med denne video.

Her

 

Det er gentagelsen, der skaber miraklet.

Sindsro er ingen mirakel behandling, men er mirakuløs på den måde, at den ved gentagne behandlinger etablerer en naturlig kontakt med en dyb ro og balance. Sindsro giver mulighed for, at du igen kan tage ansvar for dit liv, da hjernen, som er redskab for bevidstheden, bliver positivt påvirket til at genetablere balance og ro i sindet. Sindsro er en unik behandling specielt udviklet til kraftige psykiske ubalancer. Uanset hvilken diagnose du har, og hvilken medicin du tager, så kan du modtage sindsro. Din ro er din sande natur.

 

Skriv til os

+45 27 20 85 44