Healer 2. år

Ansøg om optagelse

Forudsætningen for at blive optaget på healeruddannelsens 2.år er, at du har gennemført 1.år og har fået tilladelse til at fortsætte.

Indholdet på healeruddannelsens 2.år er:

Døden/fødslen, vores mandlige og kvindelige aspekter, kreativitet, healing, selvudvikling, koncentrationssymbol, nye healingsteknikker. F.eks.spydhealing, aktiv dødshjælp, gudsbegrebet, gruppehealing, spøgelsesforløsning – ”at hjælpe spøgelser over”, samtale, klinikopbygning m.m.

2.år af healeruddannelsen er tilrettelagt efter at facilitere en indre udvikling i den studerende, hvor kombinationen af ydre viden bliver sat sammen med dennes indre oplevelser.

At gå på healeruddannelsen er således i høj grad en personlig proces, der bliver fulgt clairvoyant og understøttet nøje af underviseren, Steen Kofoed.

Praktikken

Udover at deltage i undervisningen skal du også gennemføre et praktikforløb, hvor du laver min. 50 journalføringer over dit arbejde med klienter. Hvis du har lyst, kan du også blive trænet i at tilrettelægge praktikken og der igennem hjælpe de kommende healere på plads.

Bemærk at der bliver hjemmearbejde undervejs.

2.år afsluttes med en eksamen og udlevering af ”Sølvhånden”, hvis du består, samt en samtale, der afgører om du kan fortsætte på Buddhi.

Lørdag kl.10.00-17.00 – søndag kl.10.00-14.00.

Vi afholder ikke frokostpause om søndagen, da det er min erfaring, at det er mere behageligt for den studerende at komme tidligere hjem søndag, så der er bedre tid til at lade kurset ”sætte sig” og gøre sig klar til det, man nu skal mandag.

Pris: 23.900 kr.

(Beløbet kan afdrages hen over uddannelsens forløb.)

Ansøg om optagelse
Skriv til os

+45 27 20 85 44