Healing den sidste udvej

Book tid

Healing den sidste udvej

Kendt fra TV2

Steen Kofoed viser i TV2s udsendelse “Healing den sidste udvej”, hvordan healing/Sindsro kan hjælpe et barn med diagnosen ADHD.

Healingens teknikken, Sindsro betyder at skabe ro i sindet. At genskabe balancen. Steen Kofoed forklarer, at healeren er en kanal for en energi, der skaber ro og balance i det enkelte levende væsen.

Behandlingen sindsro er helt enkel og meget naturlig, da den i sin grundform aktiverer modtagerens egen iboende indre ro.

Der er ingen “bivirkninger”, andet end at modtageren kommer mere i kontakt med sig selv. Det, som gør sindsro så virksom og brugbar, er, at teknikken intet kræver af modtageren. Alt efter omfanget af kaoset i sindet gentager man sindsrobehandlingen igen og igen.

Husk dog, at hvis du er syg, bør du altid også kontakte din egen læge. Konsultation

Jeg tilbyder i forbindelse med udsendelsesrækken at hjælpe børn og unge mennesker med psykisk uro, privat konsultation som man selv kan booke via mit booking system. Første gang skal der bestille en times sindsro, hvor vi skal møde hinanden og sammen finde ud af hvad der videre frem, skal gøres. Typisk vil det herefter være halve timer, der er brug for.

Fagpersonale

Jeg tilbyder også et intensivt kursus for fagpersonale, der ønsker at blive bedre klædt på til at kunne hjælpe børn og unge der har psykiske uro, af forskellig karakter. Kontakt: mail@steenkofoed.dk

Skriv til os

+45 27 20 85 44