CD/meditation-musik

Se shop

7 redskaber der kan bruges i en travl hverdag.

Vi mennesker bliver mere og mere fortravlet, selv om vi godt ved, at vi egentlig skulle slappe af. Problemet er bare hvordan og ikke mindst, hvordan skal vi finde tiden til det?

7 enkle veje er et bud på, hvordan du kan hjælpe dig selv tilbage til det, der er væsentligt, nemlig dig selv og her finde din ro og dermed dine svar på det, du tænker på. Mange mennesker tænker, at de ikke kan meditere, det er svært og ikke noget for dem. I virkeligheden er det at meditere, noget af det naturligste i hele verden. Det kræver reelt ikke noget, der er ingen anstrengelse forbundet med det at meditere. Det, der kan opleves som et problem, er, at vores sind hele tiden ønsker at arbejde, benævne, kategorisere det, vi oplever med vores sanser, og derved opstår masser af tanker.

Vi kan ikke bekæmpe tankerne, hvis vi prøvede på det, ville vi tabe. Tankerne og følelserne er der som et naturligt produkt af vores sansning i den fysiske verden. 7 enkle veje er træning i at være bevidst om, hvor du lægger din opmærksomhed, og en træning i selv at begynde at styre, hvad dine tanker skal beskæftige sig med.

Cd’ens indhold:

1. 2:37 (2:37)

2. Bliv centreret (3:38)

3. Stress af (7:12)

4. Åbning (6:43)

5. Valg af vej (8:52)

6. Stilhed (5:25)

7. Giv slip i tillid (15:20)

 

Bonustrack:

Hvilken vej (4:37)

Efter succesen ”Trylleblomst”, er Ole Højer Hansen og Steen Kofoed endnu engang på banen med en unik og spændende rejse, som åbner for troen på sig selv. ”Døren i træet” er en rejseform for mennesker fra 12 års alderen og op, som vil ind og genopdage deres indre skattekammer. Et skattekammer der er fyldt med selvtillid, ro og styrke. En guidet rejse sammen med en ugle, gennem en skov, og hen til et smukt træ. Oppe i træet er der en dør med et hemmeligt mærke, som kun den, der rejser, kan se. Rejsen forsætter til ens hemmelige indre lys.

En af de unikke funktioner ved denne indre måde at rejse på er, at man for sit indre blik kan genskabe sit hemmelige mærke når som helst i sin dagligdag og på den måde genskabe en stærk forbindelse til sig selv og sine indre resurser. ”Døren i træet” kan bruges til at genfinde troen på sig selv og give den rejsende en aktiv rolle i at holde fast på sig selv på en positiv og kærlig måde.

”Døren i træet” er indtalt af: Steen Kofoed (kendt fra TV, som clairvoyant og healer)

Musik: Ole Højer Hansen

Ide og tekst: Steen Kofoed

Vores mål er at hjælpe mennesker til at turde blive og være sig selv, og forhåbentlig dermed kunne lide sig selv endnu mere og dermed den verden de lever i. Mennesket er det vigtigste grundstof, vi har her på jorden – lad os hjælpe hinanden endnu mere med at genfinde ro og harmonien. ”Døren i træet” er en dør ind til egne iboende kræfter.

Udtalelser:

”Jeg kan anbefale alle denne cd, den er så ubeskrivelig god, den har hjulpet meget på min angst og har fået det bedre. Jeg har en indre ro i kroppen når jeg har hørt den, ligesom om der er en som passer på mig og hjælper mig på vej, det er en fantastisk rejse.
Tak for det” Tanja Helene Lindberg

 

”Den meditation var simpelthen fantastisk – til en start fik jeg mange smerter i knæ, lænd og hovedpinen var uudholdelig, men stille og roligt var det som om, at smerterne blev suget ud eller forlod mig på en mærkelig måde!!! Da jeg nåede til det indre rum kom jeg sådan til at græde og jeg tænkte, men jeg er jo smuk.. Hold op der var smukt og fyldt med englebasser derinde…da meditationen var færdig var alle smerter helt væk og jeg drog afsted med min lille ugle på skulderen” De varmeste hilsner fra Lisbet Elgaard Knudsen

Åben dit spirituelle hjerte!

Dryp af lys ©
Skabt og indtalt af Steen Kofoed. Lydbund Martin Lewkovitch.

Hvis du savner at komme helt i kontakt med dig selv, dit lys, Gud, din indre kerne, så vil denne bøn kunne hjælpe dig. Du skal bare lytte og være til stede med det, der bliver sagt, og herefter vil du lettere kunne være til stede i dit liv, som dig. Dryp af lys kan bruges af alle, uanset hvilken trosretning du måtte tilhøre. Lyt til bønnen, og tillad ordene og lydene at åbne dit spirituelle hjerte. Dryp af lys er 2 bønner, som hænger sammen på i alt 8 minutter og 10 sekunder. Tag bønnen med overalt på din computer, din telefon…, efter du har downloadet den, så du kan sætte dig ved stranden, i din yndlingsstol… og bede.

God fornøjelse.

Skriv til os

+45 27 20 85 44