Din clairvoyant på Sjælland

Book tid

At være clairvoyant er i sig selv en meget specifik evne, men hvordan denne evne benyttes varierer meget fra clairvoyant person til person. Hvor nogle ser i specifikke retninger for at tage kontakt til afdøde, se på tværs af tid eller se dybere hvad angår personlige forhold eller omgivelser, så har jeg som din clairvoyant på Sjælland et klart fokus.

 

Som clairvoyant ser jeg dig

Jeg bruger mine evner til at give dig større selvindsigt. Derigennem kan du se dig selv i nuet og forstå hvordan du påvirker din egen balance og dine muligheder her i livet.

Jeg er dermed også i en forstand din advokat til sjælen.

For at give dig den rigtige forbindelse til dig selv udfører jeg altid clairvoyance med de bedst mulige værktøjer og metoder. Jeg er som din clairvoyant på Sjælland medlem af clairvoyantforeningen, og du har altid mulighed for at optage clairvoyance hos mig til senere brug.

 

Din erfarne clairvoyant på Sjælland

Gennem mange år har jeg skærpet mine clairvoyante evner som jeg har hjulpet mennesker, der har besøgt mig.

Dermed har jeg også opbygget en dyb forståelse for esoteriske metoder samt trosretninger, og de mange alternative værktøjer som eks: Anatomisk Healing, Sjælskontakt, Åndelig Portal og energi teknikken Buddhi er vigtige redskaber til min clairvoyance.

Kontakt mig i dag og få hjælp med dit indre

Leder du efter en clairvoyant der kan hjælpe dig til større indsigt? Kontakt mig gerne på +45 7020 9035 eller send mig en mail på mail@healerskolen.dk, så ser jeg hvordan jeg kan hjælpe dig og dit liv.

Skriv til os

+45 27 20 85 44