Healerskolen

Få din healer uddannelse på healerskolen i København

Tag en healer uddannelse i København, og start din rejse, så du kan hjælpe andre! Her på healerskolen går vi meget op i at uddanne vores elever til at være deres bedste jeg. Med vores healing uddannelse i København kan du få plads til at hjælpe dig selv, samt dem omkring dig.

Hvis du er interesseret i en healer uddannelse, så kan du stille dig selv disse spørgsmål:

Vil du være healer?
Vil du arbejde unikt?
Vil du være i udvikling?
Skal der være plads til dig?
Har du begge ben på jorden?
Ønsker du at hjælpe dine medmennesker via healing healing uddannelse i København?

Healerskolen er bl.a. kendt for:

At uddanne healere, der arbejder unikt og som konstant er i udvikling. Balance mellem hjerne og hjerte, mellem teori og egne erfaringer. Plads til hver enkelt deltagers egen proces. En stærk og kærlig energi med plads til latter.

Min healer uddannelse er planlagt så du ved siden af dit ”normale” arbejde kan uddanne dig på en af Europas mest grundige og seriøse skoler inden for healing.

Healerskolen blev grundlagt i 1989 og er et af de ældste uddannelsessteder inden for healing i Danmark. Indtil nu har skolen uddannet over 1100 professionelle healere og clairvoyante. Over 45% af eleverne arbejder i dag professionelt med healing og/eller har skabt deres eget center i Norden.

Healerskolen – hvis du mener det seriøst

Her på healerskolen kan du lærer dine egne evner at kende, og dermed være styrket af dine egne værktøjer til at hjælpe andre! På denne healer uddannelse vil du blive imødekommet af forskellige teknikker, der kan afhjælpe dine klienter på bedste vis. Her hos os, har vi fokus på
både clairvoyance og healing, så du kan vælge din egen vej.

Uddannelsen tager udgangspunkt i følgende områder: Buddhi, Sindsro, Rodbehandling, Anatomisk healing, Sjælskontakt, Spydhealing, Spøgelsesforløsning Teknik, Gruppehealing, Åndelig portal, Det Guddommelige hjerte, Kurset Gud og meget mere.

Tag kontakt til healerskolen i dag!

Hvis du sidder inde med spørgsmål til, hvilken vej der er den rigtige for dig, eller hvordan du tilmelder dig dit valgte kursus, så kan du med fordel altid kontakte mig.

Du kan booke en tid til healing samt tilmelding af kurser og undervisning ved at kontakte mig på mail [email protected] eller telefon: +45 7020 9035.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search