Få din healeruddannelse på healerskolen i København

Tag en healeruddannelse i København og start din rejse så du kan hjælpe andre! Her på healerskolen går vi meget op i at uddanne vores studerende til at være deres bedste jeg. Med vores healeruddannelse kan du få plads til at hjælpe dig selv samt dem omkring dig.

Ansøg om optagelse

Hvis du vil undersøge om en healeruddannelse på Healerskolen i København er noget for dig, kan du stille dig selv disse spørgsmål:

  • Vil du være healer?
  • Vil du arbejde unikt?
  • Vil du være i udvikling?
  • Skal der være plads til dig?
  • Har du begge ben på jorden?

Healerskolen er bl.a. kendt for:

  • At uddanne healere der arbejder unikt og er i konstant udvikling.
  • At have en fin balance mellem hjerne og hjerte – mellem teori og erfaringer
  • At kunne skabe plads til og understøtte hver enkeltes studerendes egen proces.
  • At undervisningen er intens og formidlingens energi stærk og kærlig med plads til latter

Min healeruddanelse er tilrettelagt således, at du ved siden af dit ”normale” arbejde, kan uddanne dig på en af Europas mest grundige og seriøse haelerskoler.

Healerskolen blev grundlagt i 1989 og er ét af de ældste uddannelsessteder indenfor healing i Danmark. Indtil nu har skolen uddannet over 1100 professionelle healere og clairvoyante.Over 45 % af dem arbejder i dag professionelt med clairvoyance og healing og/eller har oprettet deres eget center i Norden.

Healerskolen – hvis du mener det seriøst

Her på healerskolen kan du lære dine egne evner at kende og i takt med at fortroligheden med og bevidstheden om disse evner øges, bliver du styrket i din mulighed for at hjælpe andre.

På denne healeruddannelse vil du lære at mestre forskellige teknikker, der kan afhjælpe dine klienter på bedste vis. Her hos os har vi fokus på både clairvoyance og healing, så du kan finde din egen vej.

Uddannelsen vil tage udgangspunkt i følgende områder:

Buddhi, Sindsro, Rodbehandling, Anatomisk healing, Sjælskontakt, Spydhealing, Spøgelsesforløsningsteknik, Gruppehealing, Åndelig portal, Det guddommelige hjerte og meget mere.

Tag kontakt til healerskolen i dag!

Hvis du sidder inde med spørgsmål om, hvilken vej der er den rigtige for dig at gå, eller hvordan du tilmelder dig det valgte kursus, kan du med fordel altid kontakte mig. Du kan booke en tid til healing, samt kontakte vedr. tilmelding til kurser og undervisning på mail@healerskolen.dk eller på telefon: +45 2720 8544.

Skriv til os

+45 27 20 85 44