Døren i træet

Se shop

Døren i træet

Nu kan du downloade den guidede fantasirejse Døren i træet, der er lavet af Ole Højer Hansen og Steen Kofoed. Pris kr. 29,00

Efter succesen ”Trylleblomst”, er Ole Højer Hansen og Steen Kofoed endnu engang på banen med en unik og spændende rejse, som åbner for troen på sig selv. ”Døren i træet” er en rejseform for mennesker fra 12 års alderen og op, som vil ind og genopdage deres indre skattekammer. Et skattekammer der er fyldt med selvtillid, ro og styrke. En guidet rejse sammen med en ugle, gennem en skov, og hen til et smukt træ. Oppe i træet er der en dør med et hemmeligt mærke, som kun den, der rejser, kan se. Rejsen forsætter til ens hemmelige indre lys. En af de unikke funktioner ved denne indre måde at rejse på er, at man for sit indre blik kan genskabe sit hemmelige mærke når som helst i sin dagligdag og på den måde genskabe en stærk forbindelse til sig selv og sine indre resurser. ”Døren i træet” kan bruges til at genfinde troen på sig selv og give den rejsende en aktiv rolle i at holde fast på sig selv på en positiv og kærlig måde.

”Døren i træet” er indtalt af: Steen Kofoed (kendt fra TV, som clairvoyant og healer)
Musik: Ole Højer Hansen
Ide og tekst: Steen Kofoed

 

Vores mål er at hjælpe mennesker til at turde blive og være sig selv, og forhåbentlig dermed kunne lide sig selv endnu mere og dermed den verden de lever i. Mennesket er det vigtigste grundstof, vi har her på jorden – lad os hjælpe hinanden endnu mere med at genfinde ro og harmonien.
”Døren i træet” er en dør ind til egne iboende kræfter. Tag denne meditation med overalt på din computer, din telefon…, efter du har downloadet den. Så du kan sætte dig ved stranden, i din yndlingsstol… og meditere.

 

Udtalelser:

”Jeg kan anbefale alle denne cd, den er så ubeskrivelig god, den har hjulpet meget på min angst og har fået det bedre. Jeg har en indre ro i kroppen når jeg har hørt den, ligesom om der er en som passer på mig og hjælper mig på vej, det er en fantastisk rejse.
Tak for det” Tanja Helene Lindberg

”Den meditation var simpelthen fantastisk – til en start fik jeg mange smerter i knæ, lænd og hovedpinen var uudholdelig, men stille og roligt var det som om, at smerterne blev suget ud eller forlod mig på en mærkelig måde!!! Da jeg nåede til det indre rum kom jeg sådan til at græde og jeg tænkte, men jeg er jo smuk.. Hold op der var smukt og fyldt med englebasser derinde…da meditationen var færdig var alle smerter helt væk og jeg drog afsted med min lille ugle på skulderen” De varmeste hilsner fra Lisbet Elgaard Knudsen

Skriv til os

+45 27 20 85 44