FB healing

Book tid

Grundtekst vedr. FB healing

Det er en god ide at læse det hele, så du ved hvad, hvordan og hvornår, hvad sker på Facebook. FB healing er udviklet af Steen Kofoed.

HVORDAN

Denne energi tekniske spirituelle teknik som har været brugt på Facebook, er skabt i samarbejde mellem en gruppe åndelige væsner og jeg.
Det smukke energiarbejdet kan lade sig gøre, da jeg har trænet og er blevet trænet i lang tid i at heale og kanalisere energi til bla. større grupper. I 1998 introducere jeg gruppehealing til Danmark, på foranledning af den samme gruppe åndelige væsner. Siden har jeg healet mere end 100.000 mennesker live. Herefter udviklet energiarbejdet sig i takt med at mine evner udviklet sig til, at jeg skulle skabe en “Åndelige portal”, hvor mere end 1000 mennesker indtil nu har oplevet mødet med healingsenergi og kærlige åndelige væsner .

Når jeg ser tilbage kan jeg godt se at min psykiske struktur er trænet op til at kunne etablere, skabe og give dig denne mulighed for, at du kan blive healet, ved bare at skrive en kode, som du får af mig, på din personlige væg. Når du skriver koden på din væg, på Facebook, så siger du: “Ja tak” til at vi må arbejde med dig. “Vi” er som sagt en gruppe åndelige væsner som i samarbejde med mig, udvikler nye teknikker og bidrager med ny viden. Denne viden deler jeg på mine kurser på bla. Healerskolen og Buddhi og via mine bøger.

GAVEN

Det vil som regel altid være 2 intensive dage, hvor der bliver tilbudt dybt spirituel energiarbejde/healing gennem denne form. Vi vil koble sig på dig og dine energier for at støtte dig i din udvikling: “Fysisk, psykisk og spirituelt” i de dage hvor FB bliver tilbudt.
Det eneste, du skal, er at skrive KODEN på din opdatering på Facebook I de dage hvor arbejdet forgår.

HUSK

  • Du skal skrive koden på din egen væg, hvis du ønsker at modtage.
  • Du skal huske at drikke vand og være opmærksom på, hvad der sker for dig, I dit liv.
  • Der er ingen krav til at du skal ligge ned, eller på anden måde gøre noget bestemt.
  • Du må ikke skrive KODEN på andres væg. Heller ikke bare fordi du vil være sød og kærlig.
  • Hvis du er under 18 år, så skal du ifølge lovgivningen, have tilladelse af enten din mor eller far, til at må deltage i FB healingen.
  • Hvis du ønsker at optimere energiarbejdet, så drik kun vand i de næste 5 dage i forbindelse med FB healingen (undlad at drikke vin, alkohol og kaffe)
  • Det er dit ansvar, hvad der sker i dig og i dit liv.

FORVENTNINGER:

Der er ikke to mennesker der oplever energiarbejdet på samme måde.
Der er nogle der får det dårligt, bedre, godt, fantastisk, ikke mærker noget.
Du kan evt. læse folderen: “Healing, hvad er det? – den er gratis at downloade, her kan du læse lidt om hvad der kan ske under en healing.

STØTTE

Du er velkommen til at skrive om dine oplevelser, undervejs og når FB healingen er overstået, inde på denne side:

Facebook-gruppe

HVORNÅR

Hvornår FB healingen sker, er svært at forudse. Lige pludselig så er tilbuddet der igen.
Du kan ved at være medlem af gruppen; “Healerskolen” på Facebook og her få af vide hvornår FB healingen starter igen.

TAK

Tak fordi du læste det hele, da det vil lette arbejdet med at give GAVEN videre. Du må gerne støtte FB healingen økonomisk, det kan du gøre via dette link:
Donation til Facebook healing. Alle bidrag er velkomne

Skriv til os

+45 27 20 85 44