Sindsro

I 1998 udviklede jeg denne behandlingsteknik og efterfølgende filosofien, som kan bruges til mennesker, der lider af alt for stor uro i deres sind. Sindsro-behandlingen har vist stor effekt på alt lige fra stress, søvnløshed, tankemylder samt en meget stor del af de psykiatriske diagnoser, somnetop er skabt af for stor aktivitet i sindet.

Sindsro er lige så enkel, som den er effektiv.

Behandlingen sindsro er helt enkel og meget naturlig, da den i sin grundform aktiverer modtagerens egen iboende indre ro.
Der er ingen “bivirkninger”, andet end at modtageren kommer mere i kontakt med sig selv. Det, som gør sindsro så virksom og brugbar, er, at teknikken intet kræver af modtageren. Alt efter omfanget af kaoset i sindet gentager man sindsrobehandlingen igen og igen.

Få en forsmag på hvad Sindsro er med denne video

 

Det er gentagelsen, der skaber miraklet.

Sindsro er ingen mirakel behandling, men er mirakuløs på den måde, at den ved gentagne behandlinger etablerer en naturlig kontakt med en dyb ro og balance. Sindsro giver mulighed for, at du igen kan tage ansvar for dit liv, da hjernen, som er redskab for bevidstheden, bliver positivt påvirket til at genetablere balance og ro i sindet.
Sindsro er en unik behandling specielt udviklet til kraftige psykiske ubalancer. Uanset hvilken diagnose du har, og hvilken medicin du tager, så kan du modtage sindsro.
Din ro er din sande natur.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search