Sjælens univers

Book tid

NU SOM E-BOG Pris kr. 25,00

Af Steen Kofoed og Steen Krarup
Udgivet af Aschehougs forlag
176 sider

Succes bogen har solgt mere end 30.000 trykte eksemplarer alene i Danmark.

Sjælens univers giver dig bl.a. svar på: Hvad en aura, et astrallegeme og et energicenter er, og hvordan de fungerer. Kan man selv få kontakt med ånder? Bør man gøre det? Og hvad er et spøgelse egentlig?

De seneste år er interessen for de overnaturlige emner steget kolossalt, men alt det, der virker mystisk, hænger ganske logisk sammen. Forfatterne, der blandt andet er kendt for tv-serierne ”Åndernes magt” og ”Fornemmelse for mord”, giver her deres personlige bud på, hvordan menneskets krop, psyke og sjæl eksisterer i et evigt og kærligt samspil med resten af universet.

På overskuelig, men også grænseoverskridende, vis fortæller de om deres mangeårige erfaringer inden for healing, clairvoyance, kontakt med ånder og andre mystiske oplevelser. Og en ting er sikkert, dine nuværende overbevisninger om livets spiritualitet vil blive sat på prøve, da du vil blive præsenteret for et ”helt nede på jorden” verdensbillede, der er fyldt med kærlighed.

Da “Sjælens Univers” i denne online version ligger på en gratis tjeneste, bruger tjenesten reklamer, så under læsningen kan der forekomme reklamer, som ikke er forbundet til Steen Kofoed, men som siden Yumpu.com bruger for at finansiere tjenesten.

Skriv til os

+45 27 20 85 44