Healing – et af verdens ældste erhverv


“Spørgsmålet om, hvad healing i grunden er, er mere aktuelt nu end nogensinde før. For hvad er healing, sådan rigtigt inde bagved? Og er det noget, vi kan forstå med vores intellekt og sætte ord på, så andre kan forstå det?”

Et gammel håndværk – Håndværket healing er lige så gammelt som menneskeheden selv.

Lige fra menneskets mest primitive stadie var det forbeholdt nogle få at have kontakt til deres forfædres samlede viden, og der igennem også viden om helbredelse og åndemaneri. For ca. 2000 år siden kom der en drejning i forståelsen for, hvad healing er. “Guds rige er i jer” blev der sagt, og der tales stadig om de berømte håndspålæggelser den dag i dag. Den mester, der levede den gang, lærte sine disciple håndværket at kunne lægge hånd på folk, og ved at bruge Guds ord, heale dem. I dag 2000 år senere er de forskellige former for healing, der findes, afskygninger og en videreudvikling af dette gamle håndværk. Healingsformerne er også blevet farvet af den over 4000-årige viden om energilegemets funktioner, der er kommet via østens basale viden om bl.a. akupunktur, zoneterapi, akupressur og livsenergi.
Alle mennesker kan på under 10 minutter lære at videreformidle energi til andre levende væsner – det i sig selv er ingen kunst. Kunsten består i at være i direkte kontakt med energien og lytte til denne, så man ved, hvor grænsen går i at give energi og ikke mindst vide, hvor man skal arbejde og hvordan. Det kræver skoling, års træning og løbende supervision at blive healer.

Healing er gudskontakt

Healingen sker ved, at klientens egen kerne af lys bliver aktiveret af den udefra kommende energi, hvorved der bliver åbnet for at kunne indgå i en “dialog” med universet/Gud. Denne “dialog” er en energioverførsel mellem to kerner af lys, der er identiske. Healingen starter en proces inde i det menneske, der heales, så personen selv kan justere sin adfærd og selv genskabe balance i den ubalance, der har udtrykt sig i de symptomer, som personen måtte lide under.Det sker ikke bare, fordi healeren er dygtig. Healingen sker, når personen er “dygtig”.

Mirakler sker først, når personen selv er klar til det. Dvs. når personen har “fjernet” – bearbejdet og erkendt – årsagen, som skabte lidelsen, hvorved den kan blive forvandlet/transformeret. Om lidelsen er psykisk eller fysisk betyder ikke noget for selve healingen, da årsagen til “problemstillingen” skal findes det samme sted – nemlig i bevidsthedens evne til at tilegne sig erfaringer, inden for de områder som lysets kerne har valgt.

Healerens evner
Selve håndværket healing består af fire forskellige evner/kvaliteter, som hver især betinger healingens kvalitet:
1. At have kontakt til den samlede bevidsthed og være i stand til at sætte sig i kontakt med denne
2. At videregive denne energi så ren som muligt, og via denne evne aktivere et andet menneskes egen mulighed for kontakt
3. At have udviklet sine psykiske evner i en sådan grad, at healingen bliver i fuld overensstemmelse med energiens ønske
4. At have arbejdet med sig selv, så ens etik afspejler sig i ydmyghed

Healerens rolle er at være en kanal, en katalysator, en brobygger mellem lys og samtidig være i stand til at kunne mærke/tolke og støtte de signaler, der strømmer fra de åndelige væsner ned til klienten. For at dette kan lade sig gøre, må healeren som minimum have udviklet en stor klarfølelse, dvs. en evne til at kunne mærke klientens energistruktur, hvad der skal gøres energimæssigt, og hvornår i forløbet.

Konklusion
At være healer, er at være en bevidst kanal for en fri, betingelsesløs, opbyggende, positiv og meget kærlig energi.
At være healer vil sige, i dyb respekt for klientens egen evne og ønske om at ville modtage den energi, at mestre videreformidlingen af dette og genskabe balance.Healeren skal evne at se hvert menneske som et unikt væsen, der skal heales. Healeren skal konstant være i udvikling både fagligt og personligt for at kunne evne at forblive healer.

Skriv til os

+45 27 20 85 44