“Få en behandling og bliv “oplyst””

Det hurtige spirituelle fix kalder på rigtig mange mennesker, total uvidende om de katastrofale følger, som fixet kan bevirke. Det virker som om, at rigtig mange mennesker bare tager på et kursus, bliver indviet, hvad det så end er, og derefter uden tanke på hvad de rent faktisk gør ved mennesker, udfører deres behandling, indvielse, healing eller andet. Succesen bliver målt på oplevelsen lige nu og ikke på resultatet på sigt. Jeg mærket en masse energi i hele mit nervesystem eller ”Det var som om, at noget sprang i mit hoved”. Hurra, hurra eller ikke!

For hvad er det, der sker, når vi bare udsætter vores energisystem for en så kraftig energipåvirkning, som nogle gør?
Hvem er reelt i stand til at SE og MÆRKE, hvad der faktisk sker under nogle af disse behandlinger, indvielser m.m. I mange tilfælde ikke den der udøver denne fantastiske behandling.

Hvis vi sammenligner behandlingen eller indvielsen med en pille, hvor mange ville så bare tage en pille uden at kende indholdet og bivirkningerne? Og hvis vi kigger på den spirituelle behandler, hvorfor sælger de bare en pille uden at vide, om den, de sælger den til, kan tåle den. Her tænker jeg ikke på lige nu og her, men på sigt. Kan deres energisystem tåle den påvirkning, som de påfører sig selv, ved bare at sætte sig og få påvirkningen?

Flere og flere mennesker flygter fra deres liv, også de såkaldt spirituelle
Desværre søger vi stadigvæk den hurtigste vej til alt i vores liv, karriere, penge, kærlighed og spirituel udvikling. Giv mig pillen og lad mig komme videre, giv mig noget som gør, at jeg bare kommer der hen, hvor jeg vil, uden at gøre noget selv. Vi er blevet spirituelt dovne. De fleste mennesker ved godt, at alt udvikling, eller afvikling, tager tid, og at vi ikke kan meditere os ind i himlen eller bare tage en pille for at komme derhen. Og alligevel handler vi, som om at vi tror, vi kan det ville da også være rart, ikke?
Vores samfund, som vi jo er en del af, er i fuld gang med at ryge ud over kanten i vores forsøg på ikke at mærke os selv og hvad der er bedst for os. Flere og flere unge skærer i sig selv, udvikler spiseforstyrrelser eller prøver at begå selvmord. Der bliver udskrevet mere og mere medicin, som svar på eksistentielle kriser, sorg m.m. Flere og flere går ned med stress, og sidst men ikke mindst udvikler flere og flere psykiske sygdomme. Vores samfund er på vej væk fra det, vi ikke tør se. Giv mig en pille, så jeg forsat kan løbe videre, væk fra det jeg har inde i mig, nemlig mig selv.

Jeg kender meget godt til det at søge efter den hurtigste vej til at få afviklet mit ego, løftet mine energier, blive salig, eller hvad man nu vil kalde svaret på dette begær. Jeg har gennem årene været rundt og se, mærke og ikke mindst selv opleve på min sjæl, hvad det er, der sker ved de forskellige behandlingsformer og nærvær af mestre m.m. Der findes desværre en hel del behandlere og undervisere, som har læst tre bøger, været på 2 weekendkurser, eller som har stjålet et kursusindhold og videregiver noget, som de reelt ikke kender noget til, uden respekt for modtageren eller materialet.

Det er vigtigt at slå fast, at jeg ikke på nogen måde ønsker at fornærme nogen eller sige, hvad der er rigtigt eller forkert – tværtimod, jeg ønsker bare at advare, da jeg synes, det er vigtigere at forbygge end at helbrede.
Der findes kurser, som lover oplysning, der findes healere som hævder, at de kan rense ens aura og som bombarderer ens energisystem i 70 minutter eller mere. Der er reikihealere, som healer alle mennesker på den samme måde i for lang tid. Der er alternativ behandlere, som forvirrer psykisk ustabile mennesker, så de får det værre. Hvor er ansvarligheden henne, hvor er respekten for håndværket og for det enkelte individ?

Det sidste nye, der er ved at brede sig i Danmark, er deeksha. En “ny” form for energipåvirkning siger de, der udfører den. Men det, det er, er en aktivering af kronecenteret, som i nogle tilfælde er helt i orden og i andre tilfælde er farlig for den, der “lægger” kronecenter til. Deeksha opleves som et spirituelt fix – et dejligt men farligt fix, hvor energipåvirkningen kan være for stærk for nogles energisystem og på sigt skade modtageren. Og det næste jeg tænker, er at jeg bliver nødt til at advare, dels dem der giver deeksha, og dels dem der kunne tænke sig et spirituelt fix. For hvordan ved de, hvem der kan “tåle” en sådan påvirkning, og hvem der ikke kan?

Energipåvirkning – healing, og andre former for energioverførsel – er stærke redskaber, som man uden at ville det, kan komme til at skade andre mennesker med. Nogle vil straks sige at healing er kærlighed og at kærlighed ikke kan skade. Det er rigtigt, men der er lige nogle faktorer, der er gældende, da vi jo alle er her på jorden som mennesker:

1. Redskabet – den der skal formidle energien.
– Hvordan har personen det, hvor meget personlig støj – ubearbejdede følelser og tanker – er der til stede i personen?

2. Intensionen
– Hvorfor er redskabet redskab, og hvad er formålet med arbejdet?

3. Træningen
– Hvor meget har redskabet trænet sig i at være redskab/kanal dvs. hvor mange erfaringer har redskabet og hvor meget viden har redskabet fået integreret i sin evne opbygning?

4. Teknikken
– Hvilken teknik bruges – dvs. hvordan er den energivibration der formidles og bliver den samme teknik brugt til alle?

5. Individet
– Hvem er det, der skal modtage energien, hvordan er deres energisystem, og hvor er det mest kærligt at påvirke?

Fem hovedfaktorer som hver især skaber det grundlag, der afgør hvor meget kærlig energi, der kan strømme.
Det er vigtigt at lære at sanse den, man skal behandle, lære at samarbejde med de åndelige væsner, som også er redskaber i at videregive ubetinget kærlighed – fra den allerhøjeste. De fleste mennesker kan ikke bare lære alle disse ting på 9 dage eller på 2 weekender. Det er fint at lære, at man kan kanalisere energi på 2 weekender og bruge det på sig selv i sin udvikling. Men det er uansvarligt at begynde at hjælpe syge mennesker og kaste energi i alle mulige retninger og påvirke chakraer, som måske ikke skal påvirkes. Vi har med stærke kræfter at gøre.
Det er ikke legetøj at kanalisere/heale/videregive eller overføre. Og det er naivt at sige, at vi overlader det til Gud. Det svarer til at sætte sig ind i en bil, uden kørekort, tage bind for øjnene, træde på speederen, og så sige: “Det er Guds vilje, hvis man kører nogen ned eller selv kører ind i en mur”.
Vi skal tage ansvar for vores arbejde og de mennesker, der opsøger os for hjælp. Jeg oplever desværre en hel del mennesker, der er blevet udsat for en forkert energipåvirkning af velmenende behandlere, healere, eller hvad de nu kalder sig.
Jeg beder derfor til, at vi alle sammen erkender, hvad og hvor vores evner kan bruges og ikke mindst til hvad, så vi i ydmyghed, respekt og kærlighed passer på os selv og vores medmennesker – dem som vi siger, vi vil hjælpe.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search